Bananlar niyə acıdır? Mütəxəssis səbəbini açıqladı
News24 saytına istinadən Icma.az xəbər verir.
Son zamanlar bəzi bananların rəngi tünd, dadı acı və qoxusu qəribə olur.
News24.az xəbər verir ki, bu sözləri almaniyalı qida mütəxəssisi Feliks Deman deyib. Onun sözlərinə görə, bananın rəngi və qəribə qoxusunun olması ilə bağlı həyəcan təbili çalınmalıdır.
“Geni dəyişdirilmiş məhsullar dünyanın ən böyük problemlərindən biridir. Geni dəyişdirilən qidalar insan orqanizminə mənfi təsir göstərir. Eyni zamanda, ənənəvi dadın yeni bir xoşagəlməz dadla əvəz olunması yeni fobyaya gətirib çıxarır. İndiki halda, vəziyyətdən çıxış yolu dadı dəyişmiş məhsulları almamaqdır. Əgər, yaxşı banan almaq istəyirsinizsə, açıq rəngli olmasına fikir verin. Tünd rəngli rəngli bananları qəti şəkildə almayın”, - deyə bildirib.
Ağa Dadaşzadə
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:154
Bu xəbər 02 Dekabr 2024 11:10 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















