Kartof bişirəndə bu səhvlərə yol verməyin
Lent az portalından əldə olunan məlumata əsasən, Icma.az xəbər verir.
İlk baxışdan çox asan görünsə də, kartof bişirməyin də özzəllikləri var.
Lent.az xəbər verir ki, onu düzgün qaynatsanız, qarnir daha dadlı olacaq.
Kartof doğramaq
Bir çox insanlar yan yeməyin tez bişməsini istəyir. Buna görə də kartof iki və ya daha çox hissəyə kəsilir. Təbii ki, bu yanaşma dada təsir edir. Buna görə də, kartofu bişirməzdən əvvəl doğramamalısınız. Əks halda yemək sulu olacaq.
Kartofun ölçüsünü nəzərə alın
Müxtəlif ölçülü kartofları tavaya qoymamalısınız: onlar eyni vaxtda hazır olmayacaqlar. Buna görə də, təxminən eyni ölçüdə olan kartof seçməyə çalışın.
Böyük kartof
Bu kartof ən yaxşı qızartmaq, bişirmək və ya şorba hazırlamaq üçün istifadə olunur. Əgər siz böyük kartofu qaynatmağa çalışırsınızsa, onda onların tam bişməməsi riski yüksəkdir.
Belə halda tərəvəzin içi tam bişməyəcək.
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:121
Bu xəbər 12 Noyabr 2024 20:27 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















