Qarğıdalını saatlarla qaynatmayın Bu üsulla 10 dəqiqəyə hazırdır
Medicina portalından verilən məlumata əsasən, Icma.az bildirir.
Qarğıdalı yay ləzzətlərindən biri olsa da, çox vaxt uzun bir qaynama tələb etdiyi düşünülür. Lakin düzgün üsulla cəmi 10 dəqiqə ərzində bişirmək olar.
Medicina.az xəbər verir ki, qarğıdalı xüsusilə yay aylarında sevimli yeməkdir.
Ancaq bir çox insanın ən böyük şikayəti suyun bişirilməsi üçün saatlarla qaynadılmasıdır.

Ənənəvi üsullar qarğıdalının tam dadını çıxarmaq üçün uzun müddət qaynadılmasını tələb edir. Bu proses həm vaxt aparır, həm də enerji tələb edir.
Bununla belə, qarğıdalıları cəmi 10 dəqiqə ərzində tez və dadlı bişirməyin asan yolları var.

Qarğıdalı qaynadarkən bir az şəkər əlavə etmək ona gözəl dad verməklə yanaşı, yumşaldır və daha tez bişməsinə səbəb olur.
Qaynar suya qarğıdalı qabıqlarını da əlavə edə bilərsiniz.
Aygün
Medicina.az
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:65
Bu xəbər 29 İyul 2025 11:04 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















