Restoranlarda artan qida zəhərlənmələrinin qarşısının alınması üçün tədbirlər görülür
Icma.az, Sia Az saytına istinadən bildirir.
Son dövrlərdə restoranlarda artan qida zəhərlənmələrinin qarşısı alınması üçün tədbirlər davam etdirilir. SİA xəbər verir ki, bunu Baş Prokurorluğun Prokurorluqda istintaqa nəzarət idarəsinin rəisi Fazil Həsənəliyev deyib.
Onun sözlərinə görə, restoranlarda artan qida zəhərlənmələrini hansısa cinayət faktı yaxud təşəbbüsü ilə əlaqələndirmək doğru deyil:
"Ötən il Sumqayıtda, bu il isə Gəncədə belə hadisələr baş verib. Qida istehsalı edən müəssisələr və iaşə obyektlərində yol verilən boşluqlar buna səbəb ola bilər. Dərhal hansısa cinayət faktının olduğunu düşünmək düzgün deyil. Belə hallar baş verdikdə həm Baş Prokurorluq, həm də Azərbaycanda Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi tərəfindən tədbirlər görülür".
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:111
Bu xəbər 18 İyun 2025 11:55 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















