150 kilodan 68 kiloya düşmək mümkündür? SİRLƏR AÇILDI KONKRET
Konkret.az saytına istinadən Icma.az xəbər verir.
Hindistandan olan bir diyetoloq yeməkdən sonra gəzinti və çoxlu təzə yemək sayəsində 150 kiloqramdan 68 kiloqrama qədər arıqlamağı bacarıb.
KONKRET.az xəbər verir ki, onun hekayəsini “The Times of India” (TOI) yazıb.
Pranjal Pandey peşəsinə baxmayaraq, uzun illər piylənmədən əziyyət çəkib və heç vaxt arıqlaya bilməyəcəyinə inanıb. Ancaq bir gün o, nəhayət, dəyişmək üçün hər cür səy göstərməyə qərar verib. Pandey bunun asan olmadığını etiraf edib. “Bu səyahətdə sözün əsl mənasında qan, tər və göz yaşı töküldü” – o, uğurunun sirrini qısaca izah edib.
Pandey qeyd edib ki, davamlı arıqlamaq üçün heç bir idman və ya pəhriz tələb olunmur, həyat tərzində tam dəyişiklik lazımdır. Qidalanmaya gəlincə, hindli qadın balıq, toyuq, krevet və yumurta kimi daha çox proteinlə zəngin qidalar yeməyə başlayıb. Hər yeməkdən əvvəl o, salatın bir hissəsini, məsələn, yerkökü və xiyar yeyirdi. Bundan əlavə, Pandey daha mürəkkəb karbohidratlar yeməyə və gündə dörd litr su içməyə başladı. Həmişə təzə yemək olduğundan əmin olmağa başladı.
Pandey arıqlamaq yolundakı yeni həyat tərzinin vacib elementlərindən biri kimi hər yeməkdən sonra məcburi 10 dəqiqəlik gəzintini əsas addım hesab edir. Hansısa səbəbdən evdən çıxa bilmədiyi halda isə 10 dəqiqəlik yerişi 10-15 çömbəlmə ilə əvəz edib. Zamanla o, müntəzəm olaraq Pilates etməyə, idman zalına getməyə və qaçmağa başlayıb.
Nəticədə, bir neçə il ərzində o, 82 kiloqram arıqlamağı bacarıb. Onun indi 68 kiloqram çəkisi var və nəhayət özünü rahat hiss edir./publika.az
Baxış sayı:101
Bu xəbər 29 Yanvar 2025 18:01 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
Əlaqə
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















