Bibərin toxumlarını atmayın! FAYDALI RESEPT
Saglamolun portalından əldə olunan məlumata əsasən, Icma.az xəbər verir.
Bibər ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Adətən bibəri təmizləyəndə içində olan toxumlar atılır. Nəticədə biz bilmədən bibərin ən faydalı hissəsini tullayırıq.
Bir çox mütəxəssislər tərəvəzlərin, göyərtilərin toxumlarını hətta həmin tərəvəz və göyərtilərdən də faydalı hesab edir və onları sağlamlığın möhkəmləndirilməsi, müxtəlif xəstəliklərin profilaktikası üçün istifadə etməyi tövsiyə edirlər.
Bibərin toxumları da tərəvəzin özü kimi bir çox faydalı vitamin və minerallarla zəngindir.
Toxumları qurutmaq, qəhvəüyüdəndə üyütmək və sonra istənilən salat və hazır qidalara az miqdarda ədviyyat kimi əlavə etmək olar. Bu əsl təbii vitamin-mineral kompleksidir.
Saglamolun.Az
Bu mövzuda digər xəbərlər:Dünya şöhrətli akademikdən FAYDALI RESEPT
15 Noyabr 2024 18:32
Tanınmış həkimdən ZOBdan qoruyan FAYDALI RESEPT
15 Noyabr 2024 19:12
Öd kisəsinin sağlamlığı üçün FAYDALI RESEPT
15 Noyabr 2024 18:09
Оrqanizmi təmizləmək və arıqlamaq üçün FAYDALI RESEPT
16 Noyabr 2024 07:06
Acı bibərin FAYDALARI
27 May 2025 16:12
Baxış sayı:51
Bu xəbər 16 Noyabr 2024 00:02 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















