Icma.az
close
up
RU
Dondurulmuş qidalar hansı hallarda təhlükəlidir?

Dondurulmuş qidalar hansı hallarda təhlükəlidir?

Hazır qida müasir insanın bir həyat tərzidir. İşin çoxluğu və gündəlik vaxtın məhdudiyyəti insanların sürətli qidalanmasını tələb edir.

Qastroenteroloq Emin Qasımov bildirib ki, hazır qidalar mütləq qida dəyərinə görə qiymətləndirilməlidir. İstənilən qidanı hazırladıqdan sonra 2-4 saat ərzində yemək tövsiyə olunur:

"Qida istifadədən sonra, qalan hissəsini soyuducuda saxlayıb ən azı 6 saatdan sonra yedikdə onun qida dəyəri, keyfiyyəti aşağı düşür".

Daha ətraflı İctimai TV-nin materialında:

Dondurulmuş qidalar hansı hallarda təhlükəlidir?

seeBaxış sayı:93
embedMənbə:https://oxu.az
0 Şərh
Daxil olun, şərh yazmaq üçün...
İlk cavab verən siz olun...
newsSon xəbərlər
Günün ən son və aktual hadisələri