Səhəri turşu ilə BAŞLAYIN 5 QIZIL QAYDA
Bizim media portalından əldə olunan məlumata əsasən, Icma.az xəbər verir.
Adətən süfrələrdə yeməklərin yanında təqdim olunan turşu, əslində sağlamlıq baxımından olduqca qiymətli bir qidadır. Unudulmamalıdır ki, təbii fermentasiya yolu ilə hazırlanan turşular probiotiklərlə zəngindir və bağırsaq florasını gücləndirərək immun sisteminə müsbət təsir göstərir.
Xüsusilə səhər yeməyində...
Bizim.Media xəbər verir ki, turşular hətta səhər yeməyi üçün də istehlak edilə bilər və gün ərzində sağlamlığımıza kömək edir.
Turşuların 5 faydası
Təbii fermentasiya prosesi sayəsində turşular probiyotiklərlə doludur. Bu faydalı bakteriyalar bağırsaq florasını gücləndirir, həzmi asanlaşdırır və qəbizlik kimi problemlərin qarşısını alır.
Səhər yeməyində duzlu xiyar yemək həzm sisteminizi gün ərzində dəstəkləmək üçün praktik bir yoldur.
Həmçinin orqanizmin gün ərzində zərərli mikroblara qarşı daha davamlı olmasına kömək edir.
Tərkibindəki lif sayəsində turşular toxluq hissi yaradır. Səhər yeməyində istehlak edildikdə günortaya qədər aclıq hissinin qarşısını alır və daha balanslı qidalanmaya kömək edir.
Səhər yeməyində turşu yemək günə zəngin vitamin və mineral ehtiyatı ilə başlamanıza kömək edir.
Elcan Bəşirli, Bizim.Media

