Ət yeyərkən buna diqqət edin!
Sherg.az portalından əldə olunan məlumata əsasən, Icma.az xəbər verir.
"Ət keyfiyyətli protein mənbəyidir. Xüsusilə, körpəlik və uşaqlıq dövründə zülal tələbatı artdıqca gündəlik 2-3 tikə ət-toyuq-balıq-hinduşka əti istehlak edilməlidir".
Bu sözləri qida eksperti Fərid Səfərov ''Sherg.az"a açılamasında söyləyib.
Onun sözlərinə görə, yağlı ətlərdə daha çox doymuş yağ, xolesterin olduğu üçün ürək-damar xəstəliyi, diabet, hipertoniya kimi xəstəlikləri olanlar diqqətli şəkildə yağsız qırmızı ət və dərisiz ağ ət (toyuq, hinduşka), balıqlara üstünlük verməlidir:

Yayda ət alarkən buna DİQQƏT EDİN
16 Noyabr 2024 19:15
Qoyun əti yeyərkən bunlara diqqət edin!
26 Fevral 2025 18:33
Diqqət: Yemək yeyərkən bunları etməyin!
15 Noyabr 2024 16:55
Qarpız alarkən və yeyərkən nələrə diqqət etməli?
16 Noyabr 2024 01:04
Pensiyaçıların nəzərinə bankomatlarda buna diqqət edin! KONKRET
11 Fevral 2025 15:57

