Hər kəsin bəyənəcəyi ləzzətli çiyələk sousu üçün Brilliant RESEPT
Icma.az, Lent az portalına istinadən məlumat verir.
İstər bayram yeməyinə, istər gəzintiyə, istərsə də ziyafətə gedirsinizsə, bu sousun "tez yox olacağına" zəmanət verilir.
Bu sous həm iş günləri üçün kifayət qədər sadə, həm də istənilən tədbir üçün kifayət qədər bayram əhval-ruhiyyəlidir. Bu inanılmaz dadlı sousun resepti internetdə paylaşılıb. Yazda keçirilən tədbirlər üçün əla seçim sayılır.
Lent.az sevimli klassik desertin maraqlı bir versiyası olan bu sousun reseptini təqdim edir.
Reseptin müəllifi kontent yaradıcı Doroti Kern olub. O, heç bir bişirmə tələb etməyən, hamının sevdiyi klassik laylı çiyələk desertindən ilhamlanan bu reseptin hazırlanma qaydasını ətraflı izah edib. Bu sous kremlidir, şirindir, bir az duzludur və sadəcə möhtəşəmdir.
“Bu reseptdə cazibədar birləşmələr var: turşməzə krem pendiri, yüngül çırpılmış kremlər, meyvəli çiyələk qatları və duzlu pretzel xırtıltısı - bu sous əsl arzudur. Bayram yeməyinə, piknikə və ya dostlarla görüşə getsəniz də, bu sous süfrədən sürətlə yox olacaq”.
Sous üçün lazım olan məhsullar
Yumşaldılmış krem pendir
Şəkər tozu
Çırpılmış qaymaq
Çiyələkli piroq üçün içlik
Pretzellər, krekerlər, vaflilər və ya qısa peçenye (batırmaq üçün)
Vacib məsləhətlər
"Bu resept çox sadədir, lakin bir neçə vacib məqam var ki, onu daha asan hazırlamağa kömək edir. Əvvəlcə krem pendirin yaxşıca yumşaldığına əmin olun. Soyuq pendir qarışımda topa-topa qalır. Ona görə istifadə etməzdən əvvəl otaq temperaturunda təxminən 30 dəqiqə saxlayın. Bütün inqrediyentləri yüngül, hamar və köpüklü hal alana qədər qarışdırın".
Baxış sayı:131
Bu xəbər 30 Aprel 2025 19:51 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
Əlaqə
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















