Turş portağalı baldan daha şirin edir
News24 portalından əldə olunan məlumata əsasən, Icma.az xəbər verir.
Piştaxtalarda öz yerini tutan qış meyvələri həm ləzzətli, həm də sağlam olduğu üçün alıcıların daim diqqətindədir.
News24.az xüsusilə portağalın tərkibində olan C vitamini və sağlam komponentlər qış aylarında orqanizmin güclü olmasını təmin edir. Ancaq bazardan aldığınız bəzi portağallar çox turş olur. Bu problemi həll etmək üçün bəzi məsləhətləri təqdim edirik:
1. Bir portağala 1 çay qaşığı şəkər tozu əlavə edib gözəl dad almaq olar.
2. Bundan başqa darçını portağalın üzərinə səpib gözəl bir dad ala bilərsiniz.
3. Qaymaq portağalı şirinləşdirmək üçün ən effektiv üsuldur. Ona bir başqa dad qatıb zövqünüzcə ola biləcək bir resept ola bilər.
Ağa Dadaşzadə
Bu mövzuda digər xəbərlər:Köhnə yapon taktikasına əlvida deyin: Turş portağalı baldan daha şirin edir!
27 Noyabr 2024 14:48
Ağızda acı, turş, şirin dad hansı xəstəliyin əlamətidir?
17 Noyabr 2024 21:19
Ayağa turş maya sürtməyin FAYDALARI
22 İyul 2025 08:55
Turş albalının sağlamlıq üçün faydaları
03 İyun 2025 12:26
Əgər ürəyiniz daha çox turş yeməklər istəyirsə: Deməli sizin...
15 Noyabr 2024 14:28
Baxış sayı:60
Bu xəbər 26 Noyabr 2024 12:20 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















