Turş portağalı baldan daha şirin edir
News24 portalından əldə olunan məlumata əsasən, Icma.az xəbər verir.
Piştaxtalarda öz yerini tutan qış meyvələri həm ləzzətli, həm də sağlam olduğu üçün alıcıların daim diqqətindədir.
News24.az xüsusilə portağalın tərkibində olan C vitamini və sağlam komponentlər qış aylarında orqanizmin güclü olmasını təmin edir. Ancaq bazardan aldığınız bəzi portağallar çox turş olur. Bu problemi həll etmək üçün bəzi məsləhətləri təqdim edirik:
1. Bir portağala 1 çay qaşığı şəkər tozu əlavə edib gözəl dad almaq olar.
2. Bundan başqa darçını portağalın üzərinə səpib gözəl bir dad ala bilərsiniz.
3. Qaymaq portağalı şirinləşdirmək üçün ən effektiv üsuldur. Ona bir başqa dad qatıb zövqünüzcə ola biləcək bir resept ola bilər.
Ağa Dadaşzadə

Köhnə yapon taktikasına əlvida deyin: Turş portağalı baldan daha şirin edir!
27 Noyabr 2024 14:48
Ağızda acı, turş, şirin dad hansı xəstəliyin əlamətidir?
17 Noyabr 2024 21:19
Əgər ürəyiniz daha çox turş yeməklər istəyirsə: Deməli sizin...
15 Noyabr 2024 14:28
Düzdür, heç kim öz ayranına turş demir
13 Dekabr 2024 15:37
Acı verən şirin...
04 Noyabr 2024 18:48

