
Bu məhsulları soyuducuda saxlamaq olmaz1. Bal 2. Pomidorlar 3. Çörək 4. Soğan 5. Avokado 6. Reyhan 7. Kartof 8. Banan 9. Sarımsaq 10. Şokolad 11. Ədviyyatlar 12. Zeytun yağı 13. Kivi 14. Manqo 15. Alma, armud

Bu məhsulları soyuducuda saxlamaq düzgün deyil, çünki onların dadı, qoxusu və teksturası dəyişir. Soyuducunun soyuq və rütubətli mühiti pomidor, banan və kartof kimi məhsullarda dad itkisinə, kristallaşma və ya yumşalmaya səbəb olur. Bundan əlavə, çörək və reyhan kimi məhsullar soyuducuda tez quruyur və xarab olur. Bal, zeytun yağı və şokolad isə temperatur dəyişikliyindən təsirlənərək öz təbii quruluşunu və keyfiyyətini itirir. Bu səbəbdən, onları sərin, quru və havalı yerdə saxlamaq daha uyğun
3 Комментариев
Войдите, чтобы оставлять комментарии...

Самые обсуждаемые темы
Benzin muherrikli ilk avtomobil neceni ilde olub ?
10 Марта 2025 05:18
1

Azərbaycanın əsas mineral ehtiyatları hansılardır və onların iqtisadi əhəmiyyəti nədir?
29 Марта 2025 02:34
1

iPhone seriya nömrəsini necə tapmaq olar ?
07 Февраля 2025 17:42
1

1 barrel neçə litr edir və hansı sahələrdə istifadə olunur? Barrel ölçü vahidi nədir ?
07 Апреля 2025 21:30
1

Rənglər və rənglərin adları azerbaycanca
18 Февраля 2025 00:24
1

Azerbaycanda pensiya yasi ? Teqaud nece hesablanir ?
14 Марта 2025 00:01
1

Elmi dərəcələrin siyahısı ?
15 Февраля 2025 06:20
1

Azerbaycanda alma sortlari ve onlarin adlari ?
18 Февраля 2025 15:37
1

Endokrinoloji xəstəliklər hansilardir ?
16 Февраля 2025 21:39
1

Azərbaycan mətbəxi hansı yeməklərlə məşhurdur və ölkəmizi dünyada necə təmsil edir?
10 Ноября 2024 02:52
5


Получи ответ на интересующий вас вопрос


Pərpətöyün nədir. Pərpətöyün istifadəsi və faydaları. Pərpətöyün nə üçün və necə istifadə olunur?




2025-ci ildə internetdən əlavə gəlir əldə etməyin yolları




Ev şəraitində onlayn işləyib necə pul qazanmaq olar?




Şəkər diabetin ilkin əlamətləri hansılardır və başlanğıc mərhələdə necə aşkar olunur?




Qastritin əlamətləri hansılardır və bu xəstəlik necə müalicə olunur?




Mağazadan necə dadlı və yetişmiş avokado seçmək olar? Yetişmiş avokado alarkən hansı xüsusiyyətlərə diqqət etməlisiniz?




Qışda saç tökülməsinin qarşısını almaq üçün hansı təbii üsullarla saçınıza qulluq etməlisiniz və hansı məhsullar effektiv ola bilər?




Qazon toxumu necə əkilir və təbii otla ideal qazon üçün düzgün qulluq qaydaları hansılardır?




Restrukturizasiya nədir və hansı hallarda tələb olunur?Borcun restrukturizasiyasını nə vaxt etmək olar?




Kredit borcunu necə yoxlamaq olar? Problemli kredit borcunu və kredit tarixçəsini öyrənməyin yolları ?




Göyərçinlər nəcə il yaşayır? Göyərçin balasi neçə günə yumurtadan cixir?




ASAN sözünün açılışı? ve DOST sözünün açılışı ?




1 barrel neçə litr edir və hansı sahələrdə istifadə olunur? Barrel ölçü vahidi nədir ?




Heca nədir? Heca cədvəli bölünməsi və sözlərin hecalara bölünməsi




Faizi necə tapmaq olar? Faiz necə hesablanır faizə görə ədədin tapılması necə edilir?




Azərbaycan rayon telefon kodları siyahısı – hansı rayonun telefon kodu nədir?




Türkiyə ilə Azərbaycan arasındakı saat fərqi nədir? Rusiya ilə Azərbaycan arasındakı saat fərqi nədir ?




Azərbaycanın əsas mineral ehtiyatları hansılardır və onların iqtisadi əhəmiyyəti nədir?


Смотреть другие вопросы
Çox faydalı məlumatdır! Kartofun niyə soyuducuda qaraldığını indi başa düşdüm
Avokadonun soyuducuda saxlanmamalı olduğunu bilmirdim! Ona görə də həmişə xarab olurdu. Çox sağ olun, məlumat üçün!
Həmişə pomidoru soyuducuda saxlayırdım, ona görə də dadı itməyinin səbəbini anlamırdım! İndi bildim, stolun üstündə saxlayacam 👍