ADPU komandası kulinariya üzrə Azərbaycan çempionu olub
Icma.az, Xalq qazeti saytına istinadən bildirir.
Dekabrın 18-də Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyasının 40 illik yubleyinə həsr edilmiş Təhsil alan gənc kulinarların VI Respublika Çempionatı keçrilib. Çempionatda ali təhsil müəssisələri, özəl təhsil mərkəzləri, Bakı şəhəri və bölgələrdən olan peşə məktəbləri və kolleclərin komandaları iştirak ediblər.
XQ xəbər verir ki, çempionatın açılışında çıxış edən Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyasının rəhbəri, TÜRKSOY-un Türk Dünyası Mətbəx Mədəniyyəti Elmi və Sənəti Birliyinin prezidenti, Əməkdar mədəniyyət işçisi, t.ü.f.d. Tahir Əmiraslanov Çempionatda iştirak edən komandalara uğurlar arzulayıb.
Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetini müsabiqədə (ADPU) Fizika fakültəsinin Əməyin texnologiyası kafedtasının müəllimi Sevinc İbrahimova, Texnologiya müəllimliyi ixtisasının III kurs tələbələri – Əhmədova Ləman, İsmayılzadə Nuranə və Qasımova Aytacdan ibarət komanda təmsil edib. ADPU komandasının üzvləri tərəfindən hazırlanmış paxlava nümunələri, milli şirniyyatlar, masa dekorasiyası, samovar çayı Türkiyədən olan mütəxəssislər tərəfindən yüksək qiymətləndirilib.
Yekunda komandamız I yerə layiq görülərək, diplom və xüsusi hədiyyələrlə mükafatlandırılıb.
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:86
Bu xəbər 19 Dekabr 2025 15:27 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















