Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Icma.az, Turkstan.az saytına istinadən bildirir.
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
Turkustan.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
if (!$ISMOBILE) : ?>
include(__DIR__.'/320x100.php');?>
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir. /Milli.az/

Bu MEYVƏLƏRİN ÇƏYİRDƏKLƏRİ meyvələrin özündən də faydalıdır!
18 Noyabr 2024 00:28
Bu meyvələrin tək özü yox, qabığı da yeməlidir
07 Noyabr 2024 05:13
Bu meyvələrin qiymətinin bahalaşması gözlənilir
01 Aprel 2025 15:00
Bu meyvələrin kompotu can dərmanı dır Yaşlılar da içə bilər
27 Yanvar 2025 10:19
DİQQƏT! Bu meyvələrin şirəsini QƏTİYYƏN QARIŞDIRIB İÇMƏYİN
10 Yanvar 2025 12:42

