Icma.az
close
up
RU
Bu meyvələrin qabığında da fayda var

Bu meyvələrin qabığında da fayda var

Icma.az, Turkstan.az-ə istinadən bildirir Bu meyvələrin qabığında da fayda var.

Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.

Turkustan.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.

Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.

Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.

Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.

Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir. /Milli.az/

Ən son yeniliklər və məlumatlar üçün Icma.az-ı izləyin, biz hadisənin gedişatını izləyirik və ən aktual məlumatları təqdim edirik.
seeBaxış sayı:80
embedMənbə:https://www.turkustan.az
0 Şərh
Daxil olun, şərh yazmaq üçün...
İlk cavab verən siz olun...
newsSon xəbərlər
Günün ən son və aktual hadisələri