Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Icma.az, Milli.az saytından verilən məlumata əsaslanaraq xəbər yayır.
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
Milli.Az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma - Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud - Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma - Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı - Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.
İsmayıl
Milli.Az
Bu mövzuda digər xəbərlər:Bu meyvələrin qabığında da fayda var
19 Noyabr 2024 06:55
Bu MEYVƏLƏRİN ÇƏYİRDƏKLƏRİ meyvələrin özündən də faydalıdır!
18 Noyabr 2024 00:28
Bu meyvələrin tək özü yox, qabığı da yeməlidir
07 Noyabr 2024 05:13
Bu meyvələrin qiymətinin bahalaşması gözlənilir
01 Aprel 2025 15:00
Bu meyvələrin qiyməti bahalaşacaq SƏBƏB KONKRET
15 Oktyabr 2025 17:55
Baxış sayı:78
Bu xəbər 09 Avqust 2025 18:36 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















