Bu restoranda kabablar DONUZ ətindən HAZIRLANIRMIŞ
Icma.az, News24 portalına istinadən məlumat yayır.
Türkiyə Kənd Təsərrüfatı və Meşə Təsərrüfatı Nazirliyinin dərc etdiyi "Təqlid və ya saxta qidalar" və "Sağlamlığa təhlükə yarada bilən qidalar" siyahısı gündəmdə qalır. Nazirlik insan sağlamlığına təhlükə yaradan yeni məhsul və brendləri açıqlayır.
News24.az xəbər verir ki, fevralın 20-də siyahıya yeni məhsullar və brendlər əlavə edilib.
Konyada yerləşən “Muhtar Hanımın Yeri - Zehra Kaya” adlı restoranda kabab, küftələrdə mal və quzu əti əvəzinə donuz ətindən istifadə edilir.
Digər tərəfdən, nazirliyin siyahısına məşhur ədviyyat markası Baghdad Spices də daxil edilib.
Belə ki, Bağdadın kəklikotunda yad maddə aşkar edilərkən, Süzerim Çay Time markasına aid paket çaylarda da qida boyası aşkar edilib.
Günel Məlikzadə
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:159
Bu xəbər 20 Fevral 2025 17:34 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















