Bu restoranda kabablar DONUZ ətindən HAZIRLANIRMIŞ
Icma.az, News24-ə istinadən məlumat verir Bu restoranda kabablar DONUZ ətindən HAZIRLANIRMIŞ.
Türkiyə Kənd Təsərrüfatı və Meşə Təsərrüfatı Nazirliyinin dərc etdiyi "Təqlid və ya saxta qidalar" və "Sağlamlığa təhlükə yarada bilən qidalar" siyahısı gündəmdə qalır. Nazirlik insan sağlamlığına təhlükə yaradan yeni məhsul və brendləri açıqlayır.
News24.az xəbər verir ki, fevralın 20-də siyahıya yeni məhsullar və brendlər əlavə edilib.
Konyada yerləşən “Muhtar Hanımın Yeri - Zehra Kaya” adlı restoranda kabab, küftələrdə mal və quzu əti əvəzinə donuz ətindən istifadə edilir.
Digər tərəfdən, nazirliyin siyahısına məşhur ədviyyat markası Baghdad Spices də daxil edilib.
Belə ki, Bağdadın kəklikotunda yad maddə aşkar edilərkən, Süzerim Çay Time markasına aid paket çaylarda da qida boyası aşkar edilib.
Günel Məlikzadə

