Bunu etməklə qəhvə daha faydalı olur
Redaktor.az portalından əldə olunan məlumata əsasən, Icma.az xəbər verir.
Qastroenteroloq Saurabh Sethi qəhvəni daha faydalı etmək üçün ona darçın əlavə etməyi tövsiyə edib.
Redaktor.az xəbər verir ki, həkimin sözlərinə görə, qara qəhvəyə bir çimdik darçın əlavə etmək içkini daha dadlı etməklə yanaşı, həm də sağlam edir.
Qastroenteroloq vurğulayıb ki, darçın güclü antioksidanlar ehtiva edir və qan şəkərinin artımını azaltmağa kömək edir. O, qəhvəni daha sağlam hala gətirməyin başqa bir yolu kimi kokos yağını göstərib.
Həkimin sözlərinə görə, daha çox fayda əldə etmək üçün içkiyə sürtgəcdən keçirilmiş tünd şokolad da əlavə etmək olar. Tünd şokolad, polifenollarla zəngindir və qəhvə ilə birləşdirildikdə bağırsaq bakteriyaları üçün əla qida maddəsi olur. Bundan əlavə, şokolad antioksidantların yaxşı mənbəyidir.
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:99
Bu xəbər 08 Oktyabr 2025 05:51 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















