Hamınız yoqa xalçası yemisiniz: Bu qidaların tərkibi...
Olke.az portalından verilən məlumata əsasən, Icma.az bildirir.
Siz nə vaxtsa yoqa döşəkçəsi yemisinizmi? Bu sual hər nə qədər təəccüblü görünsə də, səbəbsiz deyil.
Ölkə.Az “gloob”a istinadla xəbər verir ki, həyatınızda bir dəfə də olsa, fəstfud yemisinizsə, deməli, yoqa döşəkçəsi yemisiniz.
Fəstfud şəbəkə restoranları “yoqa matı kimyəvi maddəsi” kimi tanınan "azodikarbonamit" adlı maddəni çörəklərin hazırlanmasında istifadə edir. Bu maddə unu ağartmaq və xəmiri qabartmaq üçün istifadə olunur.
Dünya səviyyəsində filialları olan bu şirkətlərin bəziləri hüquqi prosedurlara görə problem yaşayıb və satışları məhkəmənin qərarı ilə dayandırılıb, ya da məcburən tərkibi dəyişdirilib.
Vergi qoyuluşu zamanı çörək belə hesab olunmayan bu qidaların hər yerdə satıldığını unutmaq olmaz.
Billurə
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:126
Bu xəbər 30 Dekabr 2024 18:10 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















