Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Saglamolun saytından verilən məlumata görə, Icma.az xəbər verir.
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Axşam.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
- Qan dövranını yaxşılaşdırır;
- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
- İştah açır;
- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
- Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
- İmmuniteti möhkəmləndirir.
Saglamolun.Az
Bu mövzuda digər xəbərlər:Üzüm qabıq verir. Nə edim?
15 Noyabr 2024 21:43
Toyda qızına qurudulmuş qabıq hədiyyə etdi SƏBƏBİ İSƏ...
06 Dekabr 2024 00:31
Bu meyvələri mütləq YEYİN
20 Noyabr 2024 03:21
Aptekə getməyə ehtiyac qalmır Bu qabıq hər evdə var
15 İyul 2025 23:30
Səhər yeməyini mütləq yeyin FAYDALARI
15 Noyabr 2024 22:08
Baxış sayı:121
Bu xəbər 16 Noyabr 2024 01:53 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















