Icma.az
close
up
RU
Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.

Axşam.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:

- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

- Qan dövranını yaxşılaşdırır;

- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;

- İştah açır;

- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

- Həzm prosessini yaxşılaşdırır;

- İmmuniteti möhkəmləndirir.

Saglamolun.Az


seeBaxış sayı:93
embedMənbə:https://saglamolun.az
0 Şərh
Daxil olun, şərh yazmaq üçün...
İlk cavab verən siz olun...
newsSon xəbərlər
Günün ən son və aktual hadisələri