Şef Emelianenko şaşlıq üçün ətin necə seçiləcəyini söylədi
Icma.az xəbər verir, Dogru.az saytına əsaslanaraq.
Aşpaz Vasili Yemelyanenko RT-yə açıq havada manqal mövsümü ərəfəsində hansı tərəvəz və ətin seçilməsinin daha yaxşı olduğunu deyib.
“Mümkünsə, bazarda, tanış satıcıdan ət seçəsən. Şaşlıq üçün donuz boynu və quzu ətini seçmək lazımdır. Yaxşı olar ki, qoçu bütöv izləyəsən. Artıq kəsilibsə, qoca, ya cavan olması bəlli olmayacaq”.
Aşpaza görə, yaşı qabırğaların eninə görə təyin edə bilərsiniz – onlar nə qədər dar olsalar, quzu daha gəncdir.
“Donuz əti artıq qoxusuz, rəngi yaxşı olmalıdır ki, qanı yaxşı axsın. Baxmayaraq ki, fermer bazarlarında evdə yetişdirilən ət satılır, rəngi daha qırmızı ola bilər. “Qan götürülməsinə baxmayaraq, onun spesifikliyi fərqlidir”.
Donuz əti çiyni və vetçina şaşlik üçün çox quru və sərtdir. Eyni şey toyuq döşünə də aiddir. Ancaq qril üçün toyuq budlarından istifadə edə bilərsiniz – onlar tez bişirilir, Emelianenko bildirib.
DOĞRU.AZ
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:107
Bu xəbər 15 Aprel 2025 14:58 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















