Sərt və gec bişən əti necə yumşaltmaq olar? BU SADƏ ÜSULU YOXLAYIN!
Turkstan.az saytından əldə olunan məlumata görə, Icma.az məlumat yayır.
Həyatımızda ət yeməkləri həm bayramlarda, həm də gündəlik qida rasionunda xüsusi yer tutur.
Turkustan.az xəbər verir ki, bəzən satın alınan ət təzə olmur və ondan hazırlanan yeməklər sərt və dadsız olur.
Belə əti atmağa tələsməməlisiniz, çünki ondan gözəl bir yemək hazırlaya bilərsiniz. Əti daha yumşaq etmək üçün bir məşhur məhsuldan istifadə edə bilərsiniz.
Öncəliklə əti hissələrə ayırın və dərin bir qaba qoyun. Sonra üzərinə az miqdarda soya sousu tökün. Sousun tərkibində artıq duz olduğundan duz əlavə etməyə ehtiyac yoxdur.
Qarışıma damaq dadınıza uyğun olaraq sevimli ədviyyatlarınızı və iri doğranmış soğan əlavə edə bilərsiniz, daha sonra qapağını bağlayın və bir neçə saat soyuducuda saxlayın
Soyuducudan çıxardıqdan sonra marina olunmuş əti bişirin, nəticədə ət yumşaq və şirəli olacaq.
Aytən Yaşar/ Turkustan.az
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:143
Bu xəbər 07 Yanvar 2025 13:26 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















