Çuğundur şirəsini içmək üçün 10 səbəb
Saglamolun saytından əldə olunan məlumata görə, Icma.az məlumat yayır.
Əgər təzə çəkilmiş çuğundur şirəsini tez-tez içməyi vərdiş etsəz, bir çox problemlərdən yaxa qurtara bilərsiz.
Meyvə şirələrindən fərqli olaraq tərəvəz şirələri daha faydal sayılır. Şirəni az miqdarda su əlavə etməklə blenderdə hazırlayın. Belə şirələrə "smuzi" deyilir. Bu halda çuğundurun tərkibində olan qidalı liflər saxlanılacaq və bu da şirənin faydasını xeyli artıracaq. Şirəni şirəçəkənin köməyi ilə hazırladıqda qidalı liflər itir və bu da şirənin faydasını xeyli azaldır.
Medicina.az çuğundur şirəsinin faydalarını təqdim edir:
-Qanın keyfiyyətini yaxşılaşdırır
- Qaraciyəri təmizləyir, sidikqovucudur
- II tip diabet, ateroskleroz, ürək xəstəlikləri riskini azaldır
- Xərçəng hüceyrələrinin aktivliyini blok edir
- Klimaksı gecikdirir
- Təzyiqi salır
- Qaraciyərin piylənməsinə imkan vermir
- Cinsiyyət üzvlərinin funksiyasını aktivləşdirir
- Orqanizmin ətrafa dözümlülüyünü artırır
- Cavanlaşdırır
- Yeni sağlam hüceyrələrin yaranma proseslərini sürətləndirir
- Sümük, toxuma və damarları möhkəmlədir
- Soyuq ayaqlar sindromunu aparır
- Yorulmuş orqanizmi bərpa edir.
Saglamolun.Az
Baxış sayı:95
Bu xəbər 15 Noyabr 2024 17:59 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
Əlaqə
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















