Qaralmış bananı yemək olarmı? Bu vaxta qədər saxlamaq olar
Lent az saytından verilən məlumata görə, Icma.az xəbər verir.
Bəzən qaralmış banana qorxu ilə baxırıq, amma onların heç bir ziyanı yoxdur.
Lent.az qaralmış bananı yemək olarmı, və nə vaxta kimi onu saxlamaq problem olmaz? - bu kimi sualların cavabını sizlərə təqdim edir:
Banan yaxşı bir lif və kalium mənbəyidir və onları sağlam və ümumi pəhrizin əsas hissəsinə çevirir. Əksər insanlar sarı bananlara üstünlük verirlər, lakin bəzən qəhvəyi olanlara daha yaxından nəzər salmaq lazımdır. Qaralmış bananlar sarıdan daha yumuşaqdır. Onlar daha da şirin olurlar. Banan qabığında kiçik qəhvəyi ləkələr görünsə, yetişmiş sayılır. Bu qəhvəyi ləkələr meyvənin tərkibindəki nişastanın şəkərə çevrildiyinə işarədir ki, bu da bananı daha şirin və dadlı edir. Bananda olan ləkələr çox vaxt yetişmiş bananlarda olan qançırlar nəticəsində yaranır.
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:61
Bu xəbər 20 Dekabr 2024 12:52 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















