Bir qaşıq əlavə edin Qiymə qoxusunu sevməyənlər üçün...
Medicina portalından verilən məlumata görə, Icma.az xəbər yayır.
Çəkilmiş ət yeməyi sevən, lakin iyini sevməyənlər üçün ən sadə üsul məlum olub.
Medicina.az xəbər verir ki, zülalla zəngin olan və yemək çeşidini artıran qiymə bəzən qoxusu ilə sizi narahat edə bilər.
Əgər qiymənin dadını bəyənirsinizsə, lakin qoxusunu bəyənmirsinizsə, bir neçə sadə üsulla bu problemi həll edə bilərsiniz.

Ətin iyini yatırtmaq üçün ədviyyatlardan istifadə edə bilərsiniz. Xüsusilə zirə, kəklikotu, tərxun, dəfnə yarpağı, soğan və sarımsaq bunun üçün çox təsirlidir. Əti bişirməzdən əvvəl bu ədviyyatları əlavə edərək daha xoş qoxu ala bilərsiniz.

Bişirərkən bir az sirkə və ya limon suyu əlavə etmək qiymə ətin qoxusunu yüngülləşdirə bilər. Sirkə qoxuya səbəb olan maddələri neytrallaşdırmağa kömək edir..
Aygün
Medicina.az
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:150
Bu xəbər 21 Fevral 2025 09:04 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















