Qəhvənizə bir qaşıq əlavə edin Bağırsaqları işlədir
Medicina saytından alınan məlumatlara görə, Icma.az xəbər verir.
Türk qəhvəsinə 1 qaşıq bəkməz əlavə etmək bağırsaq üçün faydalıdır.
Medicina.az xəbər verir ki, qeyri-adi səslənən bu üsul həm qəhvənin kəskin qoxusunu yumşaldır, həm də tərkibinə təbii enerji və sağlamlıq qatır.
Zəngin qida maddələri ilə hazırlanan bu xüsusi qarışım tərkibində şəkər olmadığı üçün dadlandırıcı ehtiyacı təbii şəkildə qarşılayır. Üstəlik, dəmir və minerallarla kifayət qədər zəngin olduğu üçün qəhvəyə təkcə ləzzət deyil, həm də qida dəyəri əlavə edir.
Xüsusilə səhər qəhvəsini daha faydalı etmək istəyənlər üçün mükəmməl olan bu üsulda sizə lazım olan tək şey bir çay qaşığı bəkməzdir. Bağırsaq hərəkətini sürətləndirici təsirə malik olan bəkməz türk qəhvəsi əvəzolunmazlarınız arasında olacaq.

Bəkməz tərkibindəki təbii şəkərlər, minerallar (xüsusilə dəmir, kalium və kalsium) və həll olunan lif kimi komponentlər sayəsində bağırsaq florasını qidalandıran faydalı bakteriyaların çoxalmasına kömək edir. Bu, bağırsaq mikrobiotasının tarazlığını dəstəkləyir, həzmi asanlaşdırır və immunitet sistemini gücləndirir.
Aygün
Medicina.az


