Qablaşdırılmamış çörəyin saxlama müddəti 36 saatdır...
Sia Az saytından verilən məlumata əsasən, Icma.az məlumatı açıqlayır.
Texnoloq çörəyin kiflənməməsi üçün necə saxlanacağını deyir
...Kif və ya kartof xəstəliyindən qorunmaq üçün yayda çörəyi necə düzgün saxlamaq izah edilib.
SİA-nın məlumatına görə, şirkət izah edib ki, qablaşdırılmamış çörəyin bütün lazımi şərtlər yerinə yetirildiyi halda saxlama müddəti 36 saatdır.
Çörək isti otaqda və plastik torbada daha uzun müddət saxlanılırsa, kartof xəstəliyi görünə bilər. Bununla bağlı texnoloq çörəyin istidə düzgün saxlanması ilə bağlı məsləhətlər verib.
...Ehtiyat üçün bişmiş məhsullar almayın, bişdikdən sonra 12 - 14 saat ərzində təzə istifadə edin. Yayda çörəyi soyuducuda və heç bir halda plastik torbada saxlamaq məsləhət deyil.
Nazlı Almuradova
Baxış sayı:50
Bu xəbər 18 İyul 2025 20:15 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
Əlaqə
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















