Limonu buzxanaya qoyub dondurun, sonra...
Saglamolun saytından alınan məlumata görə, Icma.az bildirir.
Donmuş limonun nə qədər faydalı olduğunu bilirdinizmi?
Heç təsadüfi deyil ki, bir çox restoranlarda limonun hamısını istifadə edirlər və heç bir qismini tullamırlar.
Limonu yuyub soyuducunun buzxanasına qoyun. Donduqdan sonra mətbəx rəndəsi ilə limonun hamısını rəndələyin. Soymaq lazım deyil. Rəndələnmiş limonu yeməklərinizin üzərinə səpə, tərəvəz salatına, dondurmaya, şorbaya, makarona, makaron sousuna, suşi, balıq yeməklərinə qata bilərsiniz. Bununla da görəcəksiniz ki, yeməklərin hamısı daha əvvəl heç dadmadığınız mükəmməl bir ləzzət qazanacaq.
Böyük ehtimalla, limon dedikdə yalnız limon suyu və vitamin C ağlınıza gəlir. Rəndələnilmiş limon limonun yalnız suyunda olan 5 və ya 10 qat daha çox vitamin ehtiva edir. Artıq limonun sirlərini öyrəndikdən sonra onu hazır şorbalarınıza da qata biləcəksiniz.
Bundan başqa, rəndələnilmiş limonun sakitləşdirici və bədəndəki toksinləri aradan qaldırıcı təsirindən də yararlanacaqsınız. Bax, buna görə də limonu buzxanaya qoyub dondurun və hər gün yeməklərinizin üzərinə rəndələyin. Beləcə, yemək və içkilərinizi ləziz hala gətirib daha sağlam və uzun həyata sahib olun.
Lent.az
.
Saglamolun.Az
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:50
Bu xəbər 16 Noyabr 2024 04:32 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















