Nə üçün evdə qəhvəni qovurmaq məsləhət görülür?
Icma.az bildirir, Lent az portalına istinadən.
Bir çox evdar qadın yemək prosesi zamanı mətbəxə və digər bütün otaqlara yayılan xoşagəlməz bir qoxu problemi ilə tanışdır. Maraqlıdır, bu niyə baş verir? Səbəb həmişə soyuducu ilə əlaqəli deyil. Təbii ki, belə hallarda hava təravətləndiricisindən istifadə etməyin mənası yoxdur. Bunun əvəzinə qəhvə qovurun.
Lent.az-ın məlumatına görə, evdə təravətləndirici bir ətrin hökm sürməsi üçün qəhvə dənələrini qovurmalısınız.
Məlum səbəblərə görə, bu, yemək bişirməyi bitirdikdən və mətbəxi təmizlədikdən sonra edilməlidir.
Hər şey hazır olduqda, kiçik bir qızartma qabını yüksək istilikdə qızdırın və içinə bir az qəhvə dənələri tökün. Onlar davamlı qarışdırılaraq təxminən 5 dəqiqə qızardılmalıdır, əks halda yanacaq.
Qəhvənin xoş ətri bütün mənzili tez bir zamanda dolduracaq və balıq, soğan və ya digər məhsulların arzuolunmaz qoxusu iz qoymadan yox olacaq.
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:63
Bu xəbər 18 Noyabr 2024 15:48 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















