Osmanlı saray limonadı
Icma.az, Saglamolun portalına istinadən məlumat verir.
Osmanlı mətbəxindəki reseptə uyğun olaraq hazırlanan buz kimi limonad isti yay günlərində dadlı və həmçinin sağlam sərinləşdirici içkidir.
Bu limonad qida dəyərləri baxımından tam bir sağlamlıq dostudur. Xoş ətirli nanə yarpaqları ilə servis edilməsi içkiyə daha çox ləzzət qatır.
Lazım olan məhsullar (10-11 nəfərlik):
- Limon - 3 ədəd
- Portağal - 1 ədəd
- Şəkər tozu - 1 böyük kasa
- Su - 2 litr
Üzəri üçün:
- Nanə yapraqları
Hazırlanması:
Limonlar yaxşıca yuyularaq qabıqları rəndələnir. Üzərilərinə şəkər tozu tökülüb yaxşıca ovalanır. Sonra 2 limon və 1 portağal nazik-nazik dilimlənir. Limon və portağal dilimləri şəkərli qarışıma əlavə olunur və ovalanır. Ardından 2 litr su əlavə edilərək qarışdırılır. Hazırlanan qarışım süzgəcdən süzülür və təzə nanə yapraqları ilə bəzədilir.
Saglamolun.Az
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:135
Bu xəbər 15 Noyabr 2024 16:39 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















