Qarğıdalı turşusu RESEPTİ
Icma.az bildirir, Milli.az portalına istinadən.
Qarğıdalını bir çox insan sevir. Onu yay aylarında qaynadıb üzərinə duz tökərək yeyirlər. Hətda bu məhsulu qurudaraq ondan popkorn hazırlayırlar. Bunu uşaqdan tutmuş yaşlıya qədər hər kəs bəyənərək yeyir.
Lent.az bu məhsuldan alınan ən dadlı turşu reseptini təqdim edir.
Qarğıdağını 10 dəqiqə qaynadın. Suyunu atmayın, çünki suyu dadını daha da gözəl edəcək. Sonra qarğıdalını balaca-balaca doğrayın və xüsusi bankalara yığın. Hər bir banka içərisinə qara dənəvər istiot, nanə qurusu və ya elə sadəcə nanə əlavə edin.
Tərkibi:
1 dəfnə yarpağı
1 çay qaşığı xörək duzu tökün
2 xörək qaşığı üzüm sirkəsi
Ən sonda isə qarğıdalının qalan suyunu üzərinə əlavə edib, bankanın ağzını sıx şəkildə bağlayın.
Bu üsulla konservləşdirilən qarğıdalı turşusunu bir neçə ay saxlamaq mümkündür. Suyu və əlavələr sayəsində qış üçün faydalı bir qida məhsulu hazırlamış olacaqsınız.
Milli.Az
Baxış sayı:129
Bu xəbər 03 Aprel 2025 04:04 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
Əlaqə
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















