Tünd çay içənlər, diqqətli olun: Bu riski artırır!
Icma.az, Olke.az portalına istinadən məlumatı açıqlayır.
Türkiyəli mütəxəssislər xəbərdarlıq edir ki, tünd qara çay içmək böyrək daşı riski yaradır.
"Ölkə.az" xəbər verir ki, mütəxəssislərin sözlərinə görə, çayın tərkibindəki bəzi maddələr böyrək daşı yaradır.
"Qara çayın tərkibindəki oksalat daş əmələ gəlmə riskini artırır. Bu səbəbdən çayı açıq içməyə çalışın. Çaya limon əlavə edərək içmək də bu riski aradan qaldıra bilir. Limon daşların ən böyük düşmənidir", - həkimlər bildirir.(publika.az)
Baxış sayı:100
Bu xəbər 06 Avqust 2025 09:01 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
Əlaqə
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















