İsveç şokoladlı tort: əfsanəvi RESEPT
Milli.az saytından verilən məlumata əsasən, Icma.az məlumatı açıqlayır.
Şokoladlı tortda sehrli bir hiss və duyğular var.
Milli.Az İsveç şokoladlı tortun reseptini təqdim edir:
Keksi düzgün hazırlamağın açarlarından biri odur ki, o, çox nəmli və içərisi yapışqan olmalıdır, amma axıcı olmamalıdır. Bu, lava tortu ilə zəngin, super şişkin keks arasında bir yerdədir.
İsveç tortu təxminən yarım saat ərzində bişirilən yeddi inqrediyentdən hazırlanır. Əvvəlcə kərə yağını qızdırmaqla başlayın. Sonra kərə yağı ilə bərabər tavaya bir az kakao tozu və şəkər əlavə edin və qarışığı hamarlanana qədər çırpın. Şokolad qarışığını sərinləmək üçün bir qaba əlavə edin.
Qarışıq soyuyandan sonra 4 yumurta çalın, duz, un və şokolad dilimləri əlavə edin. Xəmiri tavaya köçürün və 325° qızdırılmış sobada piroqun kənarları bişənə qədər gözləyin. Bu tortun kövrək olması nəzərdə tutulmamışdır - bu ona özünəməxsus yapışqan teksturasını və zəngin şokolad dadını verir.
Tortu bir az soyuducuda saxladıqdan sonra üzərinə kakao tozu səpin. /Lent.az
Milli.Az
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:78
Bu xəbər 12 Yanvar 2025 15:08 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















