Bəzi məhsulların artıq istifadəsi qocalmanı sürətləndirir
Redaktor.az saytından alınan məlumatlara görə, Icma.az xəbər verir.
Gastroenteroloq-diyetoloq Nuriya Dianova bildirib ki, bəzi məhsulların həddindən artıq istifadəsi orqanizmdə vaxtından əvvəl qocalmanı sürətləndirə bilər.
Redaktor.az xəbər verir ki, onun sözlərini “Abzas” nəşri yayıb.
Mütəxəssisin sözlərinə görə, sağlamlıq üçün ən təhlükəli məhsulların sırasında şəkər və alkoqol dayanır. Həmçinin duzun normadan artıq qəbulu bir çox xəstəliklərin, o cümlədən podaqra və sidikdaşı xəstəliyinin yaranmasına səbəb ola və qocalma prosesini sürətləndirə bilər.
Aytəkin TOFİQQIZI
Baxış sayı:111
Bu xəbər 02 Oktyabr 2025 09:46 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
Əlaqə
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















