Icma.az
close
up
RU
Bu meyvə və tərəvəzlərin qabığı daha FAYDALIDIR SİYAHI

Bu meyvə və tərəvəzlərin qabığı daha FAYDALIDIR SİYAHI

Əksəriyyət meyvə və tərəvəzləri qabığını soyduqdan sonra istehlak edirlər. Lakin ekspertlər bəzi bitki məhsullarının qabıqlarının daha çox faydalı olduğunu bildirirlər.
Bizim.Media qabığı faydalı olan meyvə və tərəvəzləri təqdim edir:
Alma 
Bu meyvənin qabığı həzmi yaxşılaşdırır, iltihabı azaldır. Ürək xəstəliyi kimi xroniki xəstəliklərdən qoruyur.
Kök 
Kök qabığı lif, A, C və K vitaminləri və antioksidantlarla çox zəngindir.
Banan 
Bu meyvənin qabığı əhval-ruhiyyəni yaxşılaşdırır, həzmi dəstəkləyir və ürək sağlamlığını gücləndirir.
Kartof 
Kartof qabığı çox qidalıdır və flavonoidlərlə zəngindir.
Xiyar
Bu tərəvəzin qabığı yaxşı  lif mənbəyidir, ntioksidantlarla zəngindir. Həmçinin, dərini nəm saxlayır.
Portağal
Portağal qağığı immuniteti gücləndirir və dəri sağlamlığını yaxşılaşdırır. O cümlədən, iltihabın qarşısını alır.
Bizim.Media

seeBaxış sayı:74
embedMənbə:https://bizim.media
0 Şərh
Daxil olun, şərh yazmaq üçün...
İlk cavab verən siz olun...
newsSon xəbərlər
Günün ən son və aktual hadisələri