Bu meyvə və tərəvəzlərin qabığı daha FAYDALIDIR SİYAHI
Bizim media portalından əldə olunan məlumata əsasən, Icma.az xəbər verir.
Əksəriyyət meyvə və tərəvəzləri qabığını soyduqdan sonra istehlak edirlər. Lakin ekspertlər bəzi bitki məhsullarının qabıqlarının daha çox faydalı olduğunu bildirirlər.
Bizim.Media qabığı faydalı olan meyvə və tərəvəzləri təqdim edir:
Alma
Bu meyvənin qabığı həzmi yaxşılaşdırır, iltihabı azaldır. Ürək xəstəliyi kimi xroniki xəstəliklərdən qoruyur.
Kök
Kök qabığı lif, A, C və K vitaminləri və antioksidantlarla çox zəngindir.
Banan
Bu meyvənin qabığı əhval-ruhiyyəni yaxşılaşdırır, həzmi dəstəkləyir və ürək sağlamlığını gücləndirir.
Kartof
Kartof qabığı çox qidalıdır və flavonoidlərlə zəngindir.
Xiyar
Bu tərəvəzin qabığı yaxşı lif mənbəyidir, ntioksidantlarla zəngindir. Həmçinin, dərini nəm saxlayır.
Portağal
Portağal qağığı immuniteti gücləndirir və dəri sağlamlığını yaxşılaşdırır. O cümlədən, iltihabın qarşısını alır.
Bizim.Media
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:117
Bu xəbər 11 Noyabr 2024 17:09 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















