Dadlı kotletlər üçün soğanı belə doğrayın Faydalı məsləhətlər
Icma.az, Lent az portalına istinadən məlumatı açıqlayır.
Kotletləri soğansız təsəvvür etmək olmaz. Bu tərkib yeməyə nəinki istədiyiniz dadı verir, həm də onu şirəli edir. Ancaq hər evdar qadın çəkilmiş ətə soğan əlavə etmək üçün hansı formada olduğunu bilmir.
Lent.az xəbər verir ki, tanınmış aşpaz Yuliya Arxipova bununla bağlı maraqlı məsləhət verib.
Onun sözlərinə görə, soğanın doğranma üsulu qiymənin növündən asılıdır.
Çəkilmiş ət ətçəkən maşın vasitəsilə doğranıbsa, soğanı doğramaq üçün eyni ətçəkən, blender və ya sürtgəcdən istifadə etməlisiniz. Bu zaman soğan ətə şirə verəcək və ortaya çıxan kotlerlər sulu və dadlı olacaq.
Yox, əgər kotletlərin əti döymə üsulu ilə qiymə halına gətirilibsə, onda soğanı bıçaqla doğramaq lazımdır. Bu zaman soğanın ölçüsünə fakir verin. Onların çox iri olmamasına diqqət edin.
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:105
Bu xəbər 19 Noyabr 2024 16:21 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















