Xərçəngin qarşısını alan ƏN TƏSİRLİ MƏHSULLAR müəyyən edildi
Icma.az, Saglamolun saytına istinadən bildirir.
Bir qrup britaniyalı və norveçli mütəxəssis mədə-bağırsaq xəstəliklərinin, eləcə də xərçəngin qarşısının alınması üçün daha faydalı qidanı müəyyən edib.
Trend.az-ın məlumatına görə, nar, qırmızı üzümün növləri, armud, göbələk, mərci, soya və yaşıl noxud mədə-bağırsaq xəstəliklərinin profilaktikası üçün çox effektivdir.
Aparılan tədqiqatlar nəticəsində məlum olub ki, bu qidalar autofagiyaya (hüceyrənin zərərli komponentləri həzm etməsi) müsbət təsir göstərir və orqanizmdə iltihab proseslərinin inkişaf etməsinin qarşısını alır.
Saglamolun.Az
Bu mövzuda digər xəbərlər:Xərçəngin qarşısını alan məhsullar SİYAHI
25 İyun 2025 14:10
Arıqladan, xərçəngin, iltihabın qarşısını alan ən təsirli vasitə: TƏBİƏTİN MÖCÜZƏSİ
18 Noyabr 2024 09:08
Xərçəngin inkişafı riskini azaldan məhsullar...
01 Fevral 2025 23:16
Xərçəngin inkişafına təkan verən məhsullar bunlardır
13 Fevral 2025 03:30
Baxış sayı:88
Bu xəbər 16 Noyabr 2024 05:33 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















