Banan qabığı ilə yeyilməlidir. Mütəxəssislərdən tövsiyə
Saglamolun portalından verilən məlumata əsasən, Icma.az bildirir.
Ekspertlərin fikrinə görə, banan qabığı çox faydalıdır və onun tərkibində çoxlu miqdarda sağlamlıq üçün vacib vitamin və minerallar var.
Bunları nəzərə alaraq mütəxəssislər banan qabığını atmamağı tövsiyə edirlər. Ekspertlər qabığı qurutmağı və ya bişirməyi və sonra yeməyi məsləhət görürlər.
Saglamolun.az sizə banan qabığının faydalı xüsusiyyətlərini təqdim edir:
- bağırsaqların fəaliyyətini yaxşılaşdırır, qəbizliyi aradan qaldırır
- ürəyin fəaliyyətini yaxşılaşdırır
- arterial təzyiqi tənzimləməyə kömək edir
- qanda xolesterolun və şəkərin səviyyəsini aşağı salır
- damarları qoruyur
- dəriyə müsbət təsir edir
- görməni yaxşılaşdırır
- orqanizmdən ziyanlı maddələri xaric edir.
Saglamolun.Az
Bu mövzuda digər xəbərlər:
Baxış sayı:81
Bu xəbər 14 Noyabr 2024 16:44 mənbədən arxivləşdirilmişdir



Daxil ol
Online Xəbərlər
Xəbərlər
Hava
Maqnit qasırğaları
Namaz təqvimi
Kalori kalkulyatoru
Qiymətli metallar
Valyuta konvertoru
Kredit Kalkulyatoru
Kriptovalyuta
Bürclər
Sual - Cavab
İnternet sürətini yoxla
Azərbaycan Radiosu
Azərbaycan televiziyası
Haqqımızda
TDSMedia © 2025 Bütün hüquqlar qorunur







Günün ən çox oxunanları



















